Майбутнє інтернету обговорять на 12-му Українському форумі з управління Інтернетом 10-12 листопада 2021

Український форум з управління Інтернетом (IGF-UA 2021) цьогоріч відбудеться двома подіями: Молодіжним форумом 10 листопада та Національним  IGF-UA — 11-12 листопада.

Під час Молодіжного форуму в Україні учасники обговорять питання екосистеми управління Інтернетом, цифрової гейміфікації, зеленого інтернету речей та кібербезпеки. Також, RIPE NCC, ISOC та ICANN представлять свої молодіжні програми.

Національний форум приверне увагу учасників до тематики стандартів інтернету, впливу політики на технічні рішення інтернету, розвитку смарт-міст, викликів кібербезпеки та штучного інтелекту, захисті цифрових прав людини, наближення України до Єдиного цифрового ринку ЄС, тенденцій у розвитку управління інтернетом.

Представники ІнАУ проводять на IGF-UA секцію «Інфраструктура телекомунікацій; Впровадження ЗУ Про електронні комунікації».

Організаторами 12-й Українського форуму з управління Інтернетом (IGF-UA 2021) виступають Інтернет Асоціація України (ІнАУ), Комісія з питань науки та ІТ УСПП, ТОВ  «Хостмайстер», RIPE NCC та ГО «Інтерньюз-Україна».

IGF-UA 2021 відбудеться за підтримки Міністерства цифрової трансформації України,  Апарату РНБО України,  НКРЗІ,  МГО «Європейська Медіа Платформа», Internet Society. Спонсорами IGF-UA 2021 є ICANN і IGF Supporting Association (IGFSA).

Участь в подіях є безплатною за умови попередньої реєстрації. Цього року форуми пройдуть й відкриті до участі всіх зацікавлених в майбутній розвиток інтернету.

 

Детальніше про IGF-UA: http://igf-ua.org.

Реєстрація:  https://cutt.ly/6RMqfce 

Програма: http://igf-ua.org/програма-igf-ua-2021

Молодіжний IGF-UA: https://youth-igf-ua.org

 

Довідка: мета Форуму з управління Інтернетом (IGF) – об’єднати людей, що представляють приватний сектор, громадянське суспільство та уряд, навколо обговорення різноманітних питань в сфері розвитку інтернету в його технічних, політичних, соціальних та етичних вимірах. Щороку відбуваються як глобальний Форум з управління Інтернетом, так і національні форуми. Участь подіях IGF є безоплатною. В Україні перший Форум з управління Інтернетом відбувся в 2010 році.