ДЕК-2021: матеріали і підсумки конференції

З 27 по 30 травня 2021 року в заміському комплексі «Джинтама Бриз» пройшла четверта міжнародна конференція «Дні електронних комунікацій» (ДЕК-2021) – конвергентний галузевий захід для операторів телекомунікацій, постачальників аудіовізуальних медіа-послуг, електронних ЗМІ, операторів кабельного телебачення, виробників і дистриб’юторів обладнання й технологій.

Захід пройшов у форматі інтерактивного нетворкінгу, дискусійних майданчиків щодо глобальних та локальних трендів, перспектив телеком- і медіа-галузей, викликів, ризиків і можливостей для розвитку інтернету і телевізійних сервісів. Своїми напрацюваннями та досвідом в сфері електронних комунікацій і медіа поділилися більше 50 провідних експертів з різних компаній і профільних державних структур галузі.

У програмі ДЕК – саміт стейкхолдерів електронних комунікацій України, секції з питань блокування інтернет-ресурсів, трендів лінійного/нелінійного телебачення, тарифів на послуги провайдерів, законодавства у сфері цифрової трансформації, доступу до інфраструктури телекомунікацій, судової практики з ОКУ та інших актуальних проблем галузі.

ДЕК-2021 зібрав на своєму конвергентному майданчику учасників з 6 країн: топ-менеджмент операторів та провайдерів телекомунікацій, ефірного, кабельного та супутникового телебачення, постачальників аудіовізуальних медіа-послуг, виробників і дистриб’юторів обладнання, технологій та послуг, представників державних органів, ЗМІ.

Онлайн трансляція конференції об`єднала близько 900 учасників. З огляду на епідемічну ситуацію, ІнАУ рекомендувала тим, хто не має імунітету до Covid-19, взяти участь у конференції онлайн.

Матеріали конференції:

 

Організатори, партнери і спонсори ДЕК-2021: