Комітет ІнАУ з питань доступу до інфраструктури телекомунікацій розгляне проблемні питання впровадження затверджених методик і правил

Згідно Закону України «Про доступ до об’єктів будівництва, транспорту, електроенергетики з метою розвитку телекомунікаційних мереж» почали набирати чинності відповідні правила і методики. ІнАУ брала активну участь у розробці і доопрацюванні цих документів і продовжує роботу в цьому напрямі.

Стан впровадження цих документів – див. у додатку.

 

У зв’язку з набранням чинності правил і методик у сфері доступу ІнАУ скликає ряд засідань Комітету ІнАУ з питань доступу до інфраструктури телекомунікацій з метою опрацювання рекомендацій щодо реалізації законних інтересів членів ІнАУ – операторів/провайдерів телекомунікацій в цих умовах та їх взаємодії з власниками інфраструктури.

 

7 листопада о 14:00 відбудеться засідання Комітету ІнАУ з питань доступу до інфраструктури телекомунікацій з цією метою. Планується опрацювати рекомендації, пов’язані з набранням чинності Методики визначення плати за доступ до елементів інфраструктури об’єкта будівництва, а також обговорити проблемні питання щодо використання телекомунікаційної інфраструктури КП «Київавтошляхміст».

 

Порядок денний засідання:

  1. Щодо впровадження Методики визначення плати за доступ до елементів інфраструктури об’єкта будівництва.
  2. Щодо проблемних питань взаємодії з КП «Київавтошляхміст».