КМДА врахувала основні пропозиції ІнАУ у проекті рішення Київради щодо встановлення плати за доступ до об’єктів інфраструктури комунальної власності територіальної громади міста Києва.

Отримано Лист № 305 від КМДА 05.12.2019 щодо опрацювання пропозицій до проекту рішення про встановлення плати за доступ.

 

Це відповідь на лист ІнАУ: Лист № 251 від 12.11.2019 КМДА щодо пропозицій до проекту рішення про встановлення плати за доступ, яким ми направляли до КМДА пропозиції ІнАУ до проекту рішення Київради «Про встановлення плати за доступ до об’єктів будівництва, транспорту, енергетики, кабельної каналізації електрозв’язку, будинкової розподільчої мережі комунальної власності територіальної громади міста Києва».

 

У відповіді КМДА повідомляється, що пропозиції ІнАУ опрацьовані, і наводиться таблиця з результатами опрацювання.

Результати опрацювання в основному відповідають тим пропозиціям, які були надані ІнАУ і які обговорювались за участі представників ІнАУ в ході засідань міжвідомчої робочої групи при КМДА.

 

Даний проєкт рішення Київради «Про встановлення плати за доступ …» опублікований для громадського обговорення, див. тут, про що ми повідомляли раніше.