ІнАУ надала свої пропозиції до проекту рішення Київради «Про встановлення плати за доступ до об’єктів будівництва, транспорту, енергетики, кабельної каналізації електрозв’язку."

ІнАУ надала свої пропозиції до проекту рішення Київради «Про встановлення плати за доступ до об’єктів будівництва, транспорту, енергетики, кабельної каналізації електрозв’язку, будинкової розподільчої мережі комунальної власності територіальної громади міста Києва». Див. Лист № 251 від 12.11.2019 КМДА щодо пропозицій до проекту рішення про встановлення плати за доступ.

 

Раніше КДМА надала ІнАУ відповідь на попередні пропозиції Асоціації щодо встановлення плати за доступ до елементів інфраструктури, див: Лист № 290 від КМДА 11.11.2019 щодо надання інформації стосовно розрахунків плати за доступ. У цих пропозиціях ІнАУ, зокрема, наголошувала, що плата за доступ (одноразова та періодична) має розраховуватись згідно з відповідною методикою визначення плати за доступ до елементів інфраструктури об’єкта доступу, затвердженою відповідним державним органом. (див. Лист № 231 від 01.10.2019 Голові КМДА щодо розрахунків плати за доступ).