Дні RIPE NCC в Києві відбудуться у вересні за підтримки ІнАУ

Вперше в Україні 24-25 вересня 2019 року відбудуться Дні RIPE NCC в Києві. Конференція відбудеться за підтримки ІнАУ.

Мета конференції - презентувати останні розробки в Інтернет-індустрії, обговорити і вирішити питання і пропозиції, що стосуються регіональної і всесвітньої інтернет-спільноти.

RIPE NCC контролює розподіл і реєстрацію Інтернет-ресурсів (адрес IPv4, IPv6-адрес і номерів автономних систем) в нашому регіоні.

Регіональні зустрічі RIPE NCC регулярно проходять по всій зоні роботи в Європі, Середній і частини Центральної Азії. Це дуже успішні і визнані заходи, які об'єднують представників Інтернет сервіс провайдерів (ISPs), уряду і ключових гравців в глобальній та місцевої інтернет-індустрії.

Очікувана кількість учасників - 250 осіб. Конференція складатиметься з пленарних презентацій, тривалих перерв на каву, обідів і вечірнього соціального заходу 24 вересня, де буде достатньо часу для учасників, щоб зустрітися віч-на-віч.

Дні RIPE NCC в Києві відкриті для всіх бажаючих, участь безкоштовна, реєстрація за посиланням: https://www.ripe.net/s/regional-meeting-kyiv-register

Детальніше про конференцію: https://www.ripe.net/participate/meetings/regional-meetings/regional-me…

Предстанвики професійної спільноти можуть запропонувати виступ, відправивши організаторам презентацію англійською мовою, деталі за посиланням: https://www.ripe.net/participate/meetings/regional-meetings/ripe-ncc-da….

 

Організатор з боку України і приймаюча сторона – член ІнАУ компанія «НетАссіст».

Місце проведення: м.Київ, конференц-хол «Хрещатик».

Срібний спонсор першої Київської конференції RIPE NCC - оператор системних рішень «Адамант».

Спонсор трансляції - креативний україноцентричний незалежний нформаціонно-аналітичний волонтерський канал I-UA.TV Конференція відбудеться за підтримки Інтернет Асоціації України