9 червня об 11:00 відбудеться фінальний етап X Всеукраїнського конкурсу на кращий вебсайт закладу освіти – церемонія нагородження переможців

Церемонія в умовах карантинних заходів відбудеться онлайн, веб-трансляцію можна спостерігати за адресою https://i-ua.tv/stream/26694-tseremoniia-nahorodzhennia-peremozhtsiv-x-vseukrainskoho-konkursu-na-krashchyi-vebsait-zakladu-osvity.

В церемонії візьмуть участь Заступник Міністра освіти і науки України Максим Ярмистий, Голова Правління Інтернет Асоціації України (ІнАУ) Анатолій Пятніков, Голова журі Іван Пєтухов, члени журі, представники організаторів та партнерів конкурсу.

Призери отримають грамоти за підписом Міністра освіти і науки України і Голови Правління ІнАУ, а також цінні призи від Інтернет Асоціації України і компанії «Адамант». 

Список призерів конкурсу – за адресою https://inau.ua/news/internet-asociaciya-ukrayiny-pidbyvaye-pidsumky-x-vseukrayinskogo-konkursu-na-krashchyy-vebsayt.

Інформація про умови Конкурсу і критерії оцінювання – за адресою https://inau.ua/proekty/konkurs

Конкурс проводить Інтернет Асоціація України за підтримки Міністерства освіти і науки України з метою сприяння впровадженню та поширенню сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес. Партнерами Конкурсу є Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», Служба освітнього омбудсмена, інформаційний партнер – канал i-ua.tv.

У додатку – інформація від ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України.

Прикріплені файли