Протокол засідання Комітету від 16.01.2019

ПРОТОКОЛ

засідання Комітету Інтернет Асоціації України

з питань захисту економічної конкуренції

 

16.01.2019 року                                                                                                          м. Київ

 

УЧАСНИКИ ЗАСІДАННЯ:

Арутюнян Олександр, ТОВ «Павутина. НЕТ» - Голова Комітету;

Дудник Світлана, ІнАУ;

Лабунський Андрій, ТОВ «Інформаційні технології»;

Пятніков Анатолій, ТОВ «ІТ Телесеть»;

Хлюпін Ігор, ТОВ «Інтрафік».

 

ЗАПРОШЕНІ:

Дубінський Іван, директор ТОВ «Фактум Груп».

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗАСІДАННЯ:

1. Щодо методики дослідження ринку високошвидкісного Інтернету (предмет дослідження – еластичність цін на послугу та визначення середньоринкової ціни).

2. Різне.

 

РІШЕННЯ:

1. Рекомендувати Правлінню ІнАУ включити до порядку денного чергових Загальних Зборів (З’їзду) ІнАУ, які відбудуться у квітні ц.р., доповідь представника ТОВ «Фактум Груп» спільно з Головою Комітету ІнАУ з питань захисту економічної конкуренції О. Арутюняном з питання дослідження ринку високошвидкісного Інтернету у напрямку визначення еластичності цін на послугу та визначення середньоринкової ціни.

2. Рекомендувати Правлінню ІнАУ ухвалити рішення, яким доручити виконавчому директору ІнАУ В. Куковському укласти договір на проведення дослідження ринку високошвидкісного Інтернету (предмет дослідження – еластичність цін на послугу та визначення середньоринкової ціни) у м. Київ у 1 кв. 2019 року з ТОВ «Фактум Дата».

3. Рекомендувати Голові Комітету ІнАУ з питань захисту економічної конкуренції О. Арутюняну звернутись до Правління ІнАУ з пропозицією виключення зі складу Членів Комітету ІнАУ з питань захисту економічної конкуренції С. Кубанського відповідно до п. 3.4, п. 3.5, абз.3 п. 3.6 Положення про Комітет ІнАУ з питань захисту економічної конкуренції.

 

Визначити дату наступного засідання Комітету в офісі ІнАУ – 30.01.2019 об 11:00 год.

 

Рішення прийнято консенсусом.