Протокол засідання Комітету від 06.02.2019

ПРОТОКОЛ

засідання Комітету Інтернет Асоціації України

з питань захисту економічної конкуренції

 

м. Київ                                                                                                                                                                                                                                                06.02.2019 року

 

УЧАСНИКИ ЗАСІДАННЯ:

Арутюнян Олександр, ТОВ «Павутина. НЕТ» - Голова Комітету;

Бойко Сергій, ТОВ «БігДатаЮЕЙ»;

Дудник Світлана, ІнАУ;

Пятніков Анатолій, ТОВ «ІТ Телесеть»;

Хлюпін Ігор, ТОВ «Інтрафік».

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗАСІДАННЯ:

1. Обговорення питань Анкети по дослідженню еластичності ціни на послугу доступу до Інтернету та визначення середньоринкової ціни, запропонованої у ході дослідження, яке проводиться ТОВ «Фактум Дата» (продовження).

2. Розгляд зауважень та пропозицій від Членів ІнАУ до проектів Кодексу (Правил) професійної етики у конкуренції у сфері надання послуг телебачення та Кодексу (Правил) професійної етики у конкуренції на ринку послуг доступу до Інтернету (продовження). 

 

РІШЕННЯ:

1. Опрацьовану Комітетом Анкету по дослідженню еластичності ціни на послугу доступу до Інтернету та визначення середньоринкової ціни направити ТОВ «Фактум Дата» для роботи.

2. Затвердити доопрацьовані редакції проектів Кодексу (Правил) професійної етики у конкуренції на ринку послуг доступу до Інтернету та Кодексу (Правил) професійної етики у конкуренції у сфері надання послуг телебачення.

3. Рекомендувати Правлінню ІнАУ підтримати пропозицію Комітету та направити листи до:

  • асоціації «Телекомунікаційна палата України,
  • Української асоціації операторів зв’язку «Телас»,  
  • Асоціації правовласників та постачальників контенту,  
  • Індустріального телевізійного комітету,
  • Незалежної асоціації телерадіомовників,
  • ГО «Всеукраїнська асоціація операторів кабельного телебачення і телеінформаційних мереж»,    
  • ГО «Спілка операторів телекомунікацій міста Одеси і Одеської області»,
  • Української телевізійної асоціації

 

з пропозицією ознайомитись з проектами Кодексу (Правил) професійної етики у конкуренції у сфері надання послуг телебачення та Кодексу (Правил) професійної етики у конкуренції на ринку послуг доступу до Інтернету та у ході «#TIM-TU Convergence 2019», м. Львів, 27.02-02.03.2019, провести захід з метою обговорення проектів зазначених документів та утворення ініціативної групи зі створення Об’єднаного комітету, повноваженнями якого планується визначити координацію дій та моніторинг виконання підписантами Кодексів (Правил), розроблення Положення про Об’єднаний Комітет.

 

Рішення прийнято консенсусом.