ІнАУ закликає внести зміни до проєкту наказу Держспецзв’язку, який передбачає безпідставне збільшення адміністративного навантаження на операторів

ІнАУ направила листа до Держспецзв’язку та Державної регуляторної служби України: Лист № 103 від 20.08.2020 Держспецзв'язку щодо пропозицій до проєкту наказу Адміністрації ДССЗЗІ «Про затвердження Основних вимог до форм і строків подання інформації до Національного центру оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій»

 

Лист містить ряд пропозицій до проєкту наказу Держспецзв’язку «Про затвердження Основних вимог до форм і строків подання інформації до Національного центру оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій», див. тут: http://www.dsszzi.gov.ua/dsszzi/control/uk/publish/article?art_id=322853&cat_id=38837 .

 

ІнАУ звертає увагу на те, що впровадження цього наказу призведе до безпідставного збільшення адміністративного навантаження на операторів, провайдерів телекомунікацій. Крім того, положення проєкту наказу суперечать відповідній урядовій постанові. ІнАУ пропонує доопрацювати документ і не погоджувати його без врахування пропозицій Асоціації.