ІнАУ виступає Партнером «Telecom Ukraine 2021»

ІнАУ виступає Партнером та візьме участь у роботі сьомої щорічної Міжнародної конференції «Telecom Ukraine 2021», що відбудеться з 3 по 6 вересня 2021 року в м. Одеса традиційно на базі готелю «Gagarinn».

Запрошуємо усіх учасників ІнАУ до участі в конференції!

Нові формати, нові спікери, нові локації, нові враження, і найголовніше - нові результати вже чекають на вас!

 

Telecom Ukraine з самого початку заснування посіла місце однієї із найвагоміших галузевих подій в Україні сфери телекомунікацій, медіа та контенту, та сьогодні об’єднує профільні асоціації, громадські організації, представників національних регуляторів та влади, галузеві вітчизняні та міжнародні підприємства, світових виробників і постачальників сучасного телекомунікаційного обладнання та інших представників, зацікавлених у розвитку галузі, обміні досвідом та встановленні нових партнерських стосунків для подальшої співпраці.

Telecom Ukraine є унікальною мультиівентною платформою, що консолідує цілий комплекс різних форматів заходів для ефективного спілкування учасників і цей рік не стане виключенням. Організатори готують дискусійні панелі, практикум Telecom Workshop, виставку телекомунікаційного обладнання, рішень, сервісів Telecom Hub, секцію з презентаціями рішень Telecom Hackathon, два вечори цікавого та насиченого відпочинку і шосту церемонію нагородження та відзнаки кращих компаній та персоналій телеком та медіа індустрій України Telecom Awards 2021.

 

Telecom Ukraine 2021 – це ДВА насичені робочі дні, ТРИ вечори приємного відпочинку та спілкування з друзями, колегами й партнерами.

Telecom Ukraine – це Конференція, що постійно дарує своїм учасникам нові цікаві та сучасні формати спілкування і цього року оргкомітет вже підготував цілий ряд нововведень, що приємно здивують та подарують нові можливості для обміну інформацією, професійними поглядами та досвідом. 

 

Програма, умови участі та реєстрація на сайті конференції:

www.telecom-ukraine.com.ua

 

Більше оперативних новин на офіційних сторінках у соціальних мережах:

 

www.facebook.com/telecom.ukraine

https://www.instagram.com/telecom_ukraine/

https://t.me/telecomukraine