Протокол засідання Комітету від 05.07.2018

ПРОТОКОЛ

засідання Комітету Інтернет Асоціації України

з питань доступу до інфраструктури телекомунікацій

 

05.07.2018 року                                                                                                                м. Київ

 

 

УЧАСНИКИ ЗАСІДАННЯ:

 

Пятніков Анатолій, ТОВ «ІТ Телесеть» - Голова Комітету;

Кузява Анатолій, ТОВ «Воля-кабель»;

Куковський Володимир, ІнАУ;

Ляшенко Володимир, ТОВ «УТГ».

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗАСІДАННЯ:

 

1. Обговорення умов додаткових угод до договорів про надання в користування ККЕ, направлених ПАТ «Укртелеком» до операторів телекомунікацій у травні 2018 року.

2. Різне.

 

РІШЕННЯ:

 

1. Направити (у «робочому порядку» на електронну пошту) до ПАТ «Укртелеком» пропозиції до окремих положень проектів додаткових угод та договорів про надання в користування ККЕ для розгляду.

2. За результатом розгляду документів, отриманих ІнАУ від директора ТОВ «Укрком», надати (у «робочому порядку» на електронну пошту) інформацію щодо можливих способів врегулювання відносин з філією ПАТ «Укртелеком».

3. Рекомендувати Правлінню ІнАУ підтримати пропозицію Комітету та направити лист до НКРЗІ з напрацьованими Комітетом зауваженнями та пропозиціями до проекту рішення НКРЗІ «Про внесення змін до Правил надання в користування ККЕ».

4. Рекомендувати В. Ляшенку опрацювати питання та надати до Адміністрації ІнАУ пропозиції для доповнення проекту наказу Міненерго «Про затвердження Методики визначення плати за доступ до елементів інфраструктури об’єкта електроенергетики» положеннями для визначення одноразової плати за доступ до елементів інфраструктури об’єктів електроенергетики, зокрема, з метою недопущення встановлення обленерго завищених («подвійних») розмірів плати за видачу ТУ з доступу.

 

Рішення прийнято консенсусом.

Прикріплені файли
Долучення Size
До п.1 Протоколу 19.92 КБ
До п.2 Протоколу 16.32 КБ