З Днем незалежності України!

Шановна IT-спільното!

Вітаю вас з 26 річницею Незалежності України!

Безумовно, попередні декілька років стали випробовуванням для всіх нас - випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті - на готовність робити реальний внесок у захист і розвиток країни. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі. Ми це довели, згуртувавшись перед загрозою втрати свободи і державності, ми достойно тримаємо удар і рухаємось далі.

На нас, зв’язківцях, покладена особлива місія, бо саме наша галузь у сучасному світі є локомотивом для розвитку бізнесу і підвищення його ефективності, посилення обороноздатності. Все це, в свою чергу, сприяє створенню нових робочих місць, надходженню доходів у вигляді податків до бюджету.

Багато чого в нашій країні зараз викликає подив. Багато чого - обурення. Є чим пишатися, є що виправляти, є що вдосконалювати. Перш за все завжди слід пам'ятати, що змінити світ можна тільки змінивши себе.

Тому ІнАУ згуртувала найактивніших, небайдужих для того, щоб розвивати галузь у відповідності до кращих стандартів сучасного світу,  напрацьовувати та ділитися власним досвідом, ініціювати широку дискусію з самих складних та суперечливих питань, реалізовувати масштабні проекти та змінювати парадигму майбутнього законодавства.

Вже багато зроблено, але ще більше – попереду! Запрошуємо підтримати нас у бажанні своїми щоденними справами разом розвивати галузь, а разом із нею країну! Разом ми сила!

Миру, щастя, добробуту бажаю всім вам!

Зі святом!

 

Голова правління

Інтернет Асоціації України                                                    Олександр Федієнко