Всі «ДЕКівці» стануть учасниками безпрецедентного виїзного слухання Парламентського Комітету з питань інформатизації та зв'язку

Всі ДЕКівці  стануть учасниками безпрецедентного виїзного слухання Парламентського Комітету з питань інформатизації та зв'язку. У порядку денному болючі питання для телеком-провайдерів: законодавче забезпечення галузі ІКТ, кібербезпека, інформаційна безпека в мережі Інтернет, протидія крадіжкам обладнання, кабелю та пошкодженню телекомунікаційних мереж.

 

Про новини законодавців та бачення вирішення проблем говоритимуть  голова Комітету ВРУ з питань інформатизації та зв'язку Олександр Данченко; делегований від Комітету свободи слова та інформаційної політики - народний депутат України Григорій Шверк; заступниця голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Уляна Фещук; голова Правління ІнАУ Олександр Федієнко, голова Правління АППК Наталія Клітна; експерт ІнАУ Олександр Баранов; голова Ради Асоціації «ТЕЛАС» Леонід Ошеров.

 

За результатами слухання будуть підготовлені рекомендації Парламентського комітету, які  мають на меті усунути розрив між реальністю та очікуваннями малого та середнього бізнесу провайдерів  від влади.

 

Програмний комітет ДЕК просить надавати пропозиції у письмовому вигляді до проекту зазначених рекомендацій на поштову адресу nik@appk.org.ua і  dir@inau.ua, також повідомляє про завершення реєстрації на конференцію. Нагадуємо, що з програмою заходу, переліком учасників можна ознайомитися на сайті  http://dek.org.ua/uk/.

 

Генеральний спонсор заходу 2018 року - лідер з продажу телекомунікаційного обладнання - компанія DEPS.