Vega трансформує телеком-бізнес

30 тисяч клієнтів Національного телеком-оператора Vega вже відчули переваги високошвидкісних з'єднань і сервісів, які тепер надаються через нові оптоволоконні мережі. Саме стільки абонентів провайдер перемкнув за 6 місяців поточного року в рамках реалізації великомасштабного проекту міграції користувачів телефонії та Інтернет з технології TDM і ADSL, на нові оптичні магістралі зі швидкістю доступу в Інтернет до 1Гбіт/с.

Окрім надшвидкого інтернету, клієнти змогли повною мірою оцінити можливості цифрового телебачення – Vega TV з широким спектром відеоконтенту і зручним функціоналом управління. Для збільшення можливостей бізнесу  оператор в цьому році модернізував станційне устаткування, ввів в експлуатацію новий софт-світч, який здатний забезпечити надійним сервісом понад мільйон абонентів, і розширив ємність магістральних каналів із застосуванням обладнання DWDM провідних світових виробників. І на цьому Vega не зупиняється.

«До кінця 2020 року в наших планах повністю перейти на оптику і, таким чином, завершити комплексний проект модернізації, розгорнутий з початку поточного року. Під час перемикань в деяких випадках переривання сервісів неминучі. Тому ми ретельно плануємо роботи на лініях, щоб мінімізувати простої. І дуже раді, що наші зусилля і вкладені ресурси багаторазово підвищують надійність мереж, розширюють спектр послуг, значно покращують їх якість, в результаті чого наші клієнти отримують відмінний сервіс», - зазначає комерційний директор компанії Ю. Швець

Загальний обсяг інвестицій в модернізацію в цьому році вже перевищив 13 мільйонів гривень.

Після модернізації мереж Vega не тільки збільшує перелік доступних продуктів, а й пропонує вигідну лінійку тарифних планів для послуг зі швидкістю доступу до Інтернету до 1 Гб / с.

Заміна застарілого обладнання і перемикання для абонентів проводиться безкоштовно. Перед проведенням інсталяційних робіт співробітники компанії інформують клієнтів про нові можливості та переваги, що відкриваються при переході на нові технології, а також про сам порядок міграції.