Представники ІнАУ беруть участь у підготовці студентів-правників КНУ ім. Т.Шевченка

Поєднання у межах навчального процесу теорії та практики в останні часи набуває поширення на юридичному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка. У цьому плані не стала виключенням ініціатива професора кафедри адміністративного права Р. С. Мельника, пов’язана із запрошенням до участі у лекційних заняттях з дисципліни «Адміністративно-правове регулювання у сфері телекомунікацій» провідних фахівців ІнАУ.

25 листопада 2014 р. перед магістрами 2-го року навчання за спеціалізаціями «Адміністративне право», «Публічна адміністрація», «Адміністративна юрисдикція», «Інформаційне право» виступили:

          кандидат технічних наук, Голова Консультативно-дорадчої ради ІнАУ Олександр Андрійович Баранов з темою «Правове регулювання суспільних відносин, пов’язаних із використанням Інтернету»

          та член Правління ІнАУ, керівник холдингу Internet Invest Group Олександр Якович Ольшанський з темою «Адміністрування адресного простору».

          Під час виступів були розглянуті питання:

- особливості Інтернету в контексті правового регулювання;

- правове регулювання суспільних відносин, пов’язаних із використанням Інтернету як глобальної системи соціальних комунікацій;

- управління Інтернетом та його використанням;

- адресація в Інтернеті;

- адміністрування доменних імен в мережі Інтернет та інш.

          Наприкінці лекцій лектори відповіли на численні запитання студентів.

          За результатами проведеної ініціативи Головою Правління ІнАУ Тетяною Володимирівною Поповою  було запропоновано продовжити співробітництво з кафедрою адміністративного права юридичного факультету у межах відповідних навчальних курсів.