Протокол Засідання Юридичного Комітету від 26.01.2007

Присутні:

Члени Юридичного комітету:


Белякова О.
Голубенко Ж.
Гончаров А.
Кравченко В.
Лисюк О.
Соловйов А.

Запрошені:

Ковтунець О.


Порядок денний:


1. Підведення підсумків роботи Юридичного комітету ІнАУ за 2006 рік.

2. Розгляд питання щодо необхідності направлення листів до Антимонопольного комітету України та НКРЗ про надання роз'яснень стосовно підстав визначення монополіста на ринку телекомунікацій України.

3. Розгляд питання щодо направлення листа в НКРЗ про надання роз'яснень стосовно Порядку взаєморозрахунків між операторами телекомунікацій за послуги доступу до телекомунікаційних мереж  при наданні послуг телефонного зв'язку.

4. Внесення змін до складу Юридичного комітету.

5. Різне.



1.Заслухали: Кравченко В. з інформацією щодо підведення підсумків роботи Юридичного комітету ІнАУ за 2006 рік.
Постановили:затвердити звіт Юридичного комітету ІнАУ про проведену роботу в 2006 році.
Голосували: “за” – одноголосно.

2.Заслухали: Кравченко В. з інформацією щодо необхідності визначення монопольно (домінуючого) становища суб’єктів господарювання на ринку телекомунікації.
Постановили:Рекомендувати Правлінню ІнАУ направити лист до Антимонопольного комітету України з копією до НКРЗ про надання роз'яснень стосовно підстав визначення монопольного (домінуючого) становища суб’єкта господарювання на ринку телекомунікацій України, а також переліку суб’єктів господарювання на ринку телекомунікацій України, які займають монопольне (домінуюче) становище.
Голосували:“за” – одноголосно.

3. Заслухали: В.Кравченко щодо Порядку взаєморозрахунків між операторами телекомунікацій за послуги доступу до телекомунікаційних мереж при наданні послуг телефонного зв'язку.
Постановили: Рекомендувати Правлінню ІнАУ направити лист до НКРЗ про надання  роз'яснень щодо правильного застосування Порядку взаєморозрахунків між операторами телекомунікацій за послуги доступу до телекомунікаційних мереж при наданні послуг  телефонного зв'язку з урахуванням відсутності даних стосовно оператора телекомунікацій, який займає монопольне становище на ринку телекомунікацій.
Голосували: “за” – одноголосно.

4. Заслухали: В. Кравченко з інформацією щодо змін у складі Юридичного комітету ІнАУ.
Постановили: Рекомендувати Правлінню ІнАУ:
прийняти до складу Юридичного комітету ІнАУ Ковтунець О. (компанія “Голден Телеком”).
Голосували: “за” – одноголосно.

5.Заслухали: В. Кравченко з інформацією щодо участі членів Юридичного комітету у III Конгресі „Україна на шляху до інформаційного суспільства”, який проводиться  Інтернет Асоціацією України 13.02.2007 р., в рамках, якого відбудеться Круглий стіл “Нові законодавчі ініціативи в сфері телекомунікацій: проблеми та наслідки” з докладом (виступом) по темі.
Постановили:Прийняти участь у Круглому столі членам Юридичного комітету ІнАУ та підготувати наступні доповіді:
Гончаров А.: Правові проблеми передання мовної інформації по мережах передачі даних з використанням ІР- протоколів.
Голосували: “за” – одноголосно.




Голова Юридичного комітету В. Кравченко

Секретар засідання Ж. Голубенко