Прес-конференція стосовно блокування доступу інтернет-ресурсів

Завтра о 10.30 в прес-центрі УНІАН (вул. Хрещатик, 4) відбудеться прес-конференція, присвячена позиції Інтернет Асоціації України (ІнАУ) щодо блокування доступу інтернет-ресурсів та особливостям дотримання права на свободу слова в умовах інформаційної війни.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Тема прес-конференції: Ініціативи державних органів, громадських організацій і громадянських активістів з блокування доступу до інтернет-ресурсів, що беруть участь в інформаційній війні проти України.

 

Будуть розглянуті питання:

1. Загальна ситуація з інформаційною безпекою в Інтернеті.

2. Законодавче поле в сфері інформаційної безпеки і можливості законного впливу на інтернет-ресурси, що здійснюють антиукраїнську пропаганду.

3. Технічні можливості інтернет-провайдерів з протидії в інформаційній війні.

4. Дотримання балансу між правом на свободу слова та інформаційної безпекою країни.

 

Учасники прес-конференції: Голова Правління ІнАУ Тетяна Попова, член Правління ІнАУ Олександр Ольшанський, голова Комітету ІнАУ з питань захисту прав людини та свободи слова Елліна Шнурко-Табакова, головний юрисконсульт Національної спілки журналістів України (НСЖУ) Тетяна Котюжинська.

 

Для участі в прес-конференції запрошуються журналісти off-line і on-line видань, які висвітлюють ринок IT і телекомунікацій.

 

Акредитація за контактами: info@inau.org.ua або тел. (044) 278-2925.