Кращі веб-сайти навчальних закладів України будуть названі 30 березня

Інтернет Асоціація України (ІнАУ) разом з Міністерством освіти і науки України підбила підсумки VIII Конкурсу на кращий веб-сайт закладу освіти.

 

Конкурс був оголошений у грудні 2017 року. Всього було подано понад 2000 заявок у в рамках 5 окремих номінацій:

  • Веб-сайти закладів загальної середньої освіти (сільські школи та школи селищ міського типу);
  • Веб-сайти закладів загальної середньої освіти (міські школи);
  • Веб-сайти закладів дошкільної освіти;
  • Веб-сайти закладів позашкільної освіти;
  • Веб-сайти закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Додатково веб-сайти були оцінені Сумським державним університетом в номінації «Вебометричний рейтинг», який визначає доступність матеріалів веб-сайтів через пошукові системи та показники їх згадуваності.

 

Запрошуємо представників ЗМІ до участі в церемонії нагородження, яка відбудеться 30 березня 2018 р. о 14:00 в залі колегій Міністерства освіти і науки України за адресою: м. Київ, пр.Перемоги, 10.

Переможців нагородять Міністр освіти і науки України і Голова Правління ІнАУ. В церемонії нагородження візьмуть участь представники навчальних закладів-переможців конкурсу, представники ІнАУ, МОН, члени журі конкурсу.

 

Акредитація ЗМІ здійснюється до 17:00 понеділка 26.03.2018р. за адресою info@inau.ua, або тел. (044) 278-2925.

 

Конкурс щорічно проводить Інтернет Асоціація України за підтримки Міністерства освіти і науки України з метою сприяння впровадженню та поширенню сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес, забезпеченню прозорості та інформаційної відкритості закладів освіти, створенню умов для формування позитивного якісного контенту для дітей та дорослих.

Детальніше про умови конкурсу, критерії оцінювання, склад журі - див. Положення про конкурс.